Dag 1

Klokken 09:00 la jeg ivei fra Lindesnes fyr. Familien vinket til meg med norske flagg og oppmuntrende ord. En god kollega hadde funnet tid til å ta med seg sin kone og hund, for å gi meg en god reiseklem. Slikt er verdifullt💓

De gode intrykkene er «lagret» til bruk for tøffere dager. Været har vært grått med lett yr, men 12 grader er godt gåvær. Langs veien møtte jeg vennlige folk som vinket til meg. Noen kom tungt lastet på sykler. To av dem jeg hilste på kom fra Nederland. Der langs veien var vi som gamle kjente. Det var vi selfølgelig ikke, men vi var alle underveis. I slitet langs vår vei, fant vi sammen som vandrere. Det var også hyggelig å gå ett lite stykke Norge med en bekjent fra Gullfaks A😀 Selv om asfalten var hard,  holdt beina helt frem til Lyngdal. Det blir noen slike «transportetapper» frem til Ljosland.

Til tross for grått vær, har tankene vært lyse og gode i dag. I en alder av 56 år (noen timer til), har jeg levd lenge nok til å vite at jeg vil oppleve vekslende «vær» på min Norge på langs tur☁️⛅🌤️🌧️🌪️🌈🌀☂️🌝

I dag slår jeg leir sammen med Wenche, Sarah og Hoccih i en koselig leilighet 🏠ved stranden 🏖️ i Lyngdal. Fra i morgen er jeg på egenhånd . Så da blir det telt og sovepose på meg fremover🏕️.

Med utsyn til havet, forsøker jeg å «lagre» det jeg tenkte på da jeg gikk dagens etappe. Så fort jeg har skrevet det ned, vil jeg dele det med deg som følger meg på turen. Nå tror jeg  Ole Lukkøyet snart banker på døren min … 😴

God lørdag!