Dag 2

Dag 2 begynte som 1etappe avsluttet, sammen med min kone, yngste datter og hunden vår. Det var hyggelig å være sammen med dem på min bursdag💓Men det var vemodig å ta avskjedsbildet, det kom noen tårer. Nå blir det fire mnd alene.

Før jeg la i vei på 2 etappe, tok jeg en «generalavgjørelse». Etter første etappe, kjente jeg tyngden av sekken for godt🤣Derfor rippet jeg inholdet for en del elektroniske duppeditter. Jeg må derfor skrive alle innlegg med mobilen. Stømforskyningene, måtte jeg også halvere. Tenkte det var viktigre med ok bein og rygg, enn strøm til «farge-tvn».🤣 På min vandring, gikk jeg innom Kvås. Der gikk jeg på folkehøgskole i 1979. Artig var det å møte en gammel lærer (93år).


Etter snaue tre mil på asfalt, ble jeg ganske mør i beina. Så da jeg kom til Snartemo, og fant en nyklipt grønn flekk, slo jeg opp teltet under et tre. Det tror jeg var dumt! For i det treet bor det 1000000 knott, 20 000 veps og en haug med fugler som slipper div ned på teltet. Før mørket og den melankolske ensomheten omslutter meg, må jeg flytte «huset» mitt. Slik går nu dagan🏕️

I dag har jeg reflektert over livet  (igjen) , og fant ut at det er nok materiale for hele turen. Når jeg har opparbeidet overskudd, kan det hende jeg deler litt med deg som følger meg😀Takk for alle hyggelige meldinger på bloggen og på FB, de varmer 💓 Oi, der begynte det å tordne, der kom regnet, så nå må jeg ut å fikse på teltet.

Forstår ikke helt hvordan Lars Monsen kan se så avslappet ut på tur🏕️Men jeg finner sikkert flyten etter hvert 👌

Sov godt😴