Dag 3

Dag tre begynte i fint driv, men det var ikke på grunn av en god natts søvn😂Teltlivet er nytt for  meg, men etter fire mnd med dette livet, sover jeg sikkert som en bjørn i hi😴 Etter noen timer i støvla, kjente jeg noe murre på hælene. Det måtte litt teiping til gitt😲

Det ser ut til å funke med teip👌Jeg dro på, og følte meg litt «Monsen». I en skikkelig seig kneik, gikk jeg opp en Nedelender. Han skulle også til Nordkapp, og regnet med at vi kunne slå følge helt opp. Hemmm, sa jeg, og spurte om han kunne fortelle meg grunnen til at han gikk. Det kunne han, og jeg «fant» en spennende historie. Hadde det ikke vært for at begge hamstringene mine «krangler», så skulle jeg delt historien med deg. Den kommer når jeg orker. Da han hadde snakket på inn og utpust i to timer, dro han hardt til venstre og inn i skogen: – Jeg slår leir her, ropte han og forsvant. Etter ca. 32km, satt jeg leir like ved en skogsbilvei. Jeg orket ikke å lete etter en idyllisk plass ved et vann😄🏞️Nå er maten spist, og det gjorde godt. 

Nå ligger jeg i «huset mitt» og kjenner på at sengen min hjemme er bedre🤣

Takk til alle som følger meg, det gir energi💓

God natt 😴