CEWE Japan Photo

Jeg elsker å lese, men ikke bruksanvisninger. I tillegg har jeg «fobi» for alt som lukter av teknologi. Dersom det blir mer enn en «av og på» knapp, styrer jeg som regel unna «duppeditten». Derfor går jeg forbi forretninger som selger fotoutstyr.  – Du må jo sørge for å dokumenter din Norge på langs tur Cato! Stikk innom CEWE Japan Photo i Drammen, der for du garantert god hjelp! Børre Helgerud, er en meget god naturfotograf med integritet, så jeg stolte på han. I butikken ble jeg møtt av en skjeggete mann. – Hei sa han, hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg presenterte meg som Cato, en analfabet når det gjelder fotografering. – Sist jeg tok et bilde, var med et kamera som hadde en blitz det sa «poff» i når jeg trykket på knappen, sa jeg og rødmet.  – Slapp av, dette skal jeg lære deg, sa den skjeggete mannen. Frank tok meg på alvor, og ansiktet mitt skiftet farge.

Etter råd og veiledning, var jeg sikker på at jeg ikke bare skulle greie å lære meg det viktigste, men det utstyret jeg ble anbefalt, var hverken mer eller mindre enn hva jeg behøvde for turen.

Det er godt å kjenne at min «teknologi-fobi» er borte. Nå gleder jeg meg til å forevige mine opplevelser med utstyr som Frank har «plukket» og tilpasset meg og mine ferdigheter. Med hjelp fra CEWE Japan Photo i Drammen, skal min Norge på langs tur dokumenteres! Takk for strålende hjelp!